zondag, 07 juni 2015 13:08

Zaterdag barst het VL-Loggerfestival los!

Nog maar zes dagen en dan barst het VL-Loggerfestival los in Vlaardingen! Het leukste havenfeest van de regio Rijnmond, door Vlaardingers, voor iedereen. Rond de oude haven, West- en Oosthavenkade. Van nieuwe haring tot muziek en van schip tot markt! En dit jaar kan je voor het eerst live meekijken op tv, laptop, pc, smartphone of tablet want Omroep Vlaardingen en PopUpTv verzorgen samen op zaterdag 13 juni de live uitzending op Tv en Internet! Kijk mee, doe mee met het Loggerfestival op 13 juni van twee uur 's middags tot 10 uur 's avonds op Omroep Vlaardingen en PopUpTv!

Op het podium aan de Westhavenplaats zijn optredens van onder andere: Hans van Katwijk, Javi Escalera, Ray Vennem / Rob Rietbroek, Rita Young (Uitreiking CD), Remko Harms (LA the Voices), Ramon Beense, Justine Pelmelay en Ger Vos.

Er is van alles te beleven: de Balder is open ter bezichtiging, shantykoor de Vlaerdingse Muiters treden op op de Balder, historische stevenaak 'Helena' is ook open ter bezichtiging, expositie historische Stoombaggermolen Friesland, demonstraties scheepsmotoren, workshop vaderdag tekstbord maken door Hobby, Hip & Lifestyle, expositie 'More to Sea' in de Joon, presentatie figurantenvereniging Eolynn, braderie, diverse food stands, Petit Montmartre, ambachten & culturele markt, proeverij Schelvispekel, tweedehandsmarkt, diverse workshops, podiumkunst én horecaterras bij 'KADE40'!

 

VIDEO: Promo VL-Loggerfestival 2015 http://popuptv.nl/pop-up-tube/promo-vl-loggerfestival-2015

Posted by Pop Up Tv on woensdag 3 juni 2015

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws