zaterdag, 25 april 2015 08:03

Zaterdag derbydag in de Waterweg

waterwegsport

Vandaag staat in het teken van de derby's in de Waterweg. De temperatuur stijgt nog niet maar de competities naderen hun kookpunt !

KethelSpaland-PPSC

KethelSpaland moet in de thuiswedstrijd tegen PPSC winnen om het kampioenschap in de derde klasse C binnen te halen. Wanneer de ploeg van oefenmeester Joop Hoornweg punten verspeelt zijn de Schiedammers afhankelijk van Rozenburg (uit tegen Vlotbrug) en het Vlaardingse Victoria'04 dat thuis aantreed tegen buurman CION. PPSC is er ook alles aan gelegen om de pot op sportpark Kethel winnend af te sluiten. De ploeg van oefenmeester Henk Salari won verleden week knap van Portugaal is bij winst nagenoeg veilig.

Victoria'04 – CION

Dezelfde belangen staan bij de burenruzie tussen Victoria'04 en Cion op het programma. Victoria'04 dat onder leiding van oefenmeester Ton Rekelhof een uitstekend seizoen doormaakt heeft nog een theoretische kans op de titel in 3C. Maar er van uitgaande dat het gat met 8 punten op KethelSpaland niet meer overbrugt zal worden is de tweede plaats en daarmee nacompetitie heilig voor de Vlaardingers. Voor Cion telt wederom alleen de winst. De ploeg van het interim trainersduo Nasri/Dutina is bezig aan een indrukwekkende opmars maar door het verlies van afgelopen week tegen RHS is het degradatiespook nog niet helemaal verdreven.

Het programma:

Kethel Spaland PPSC
Poortugaal Excelsior R.
Rijnmond HS Rhoon
SVS Maense
Victoria '04 CION
Vlotbrug Rozenburg
Zestienhoven Leonidas

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws