dinsdag, 05 juli 2016 08:30

Zaterdag: Groenoord Zomerfeest 2016

Schiedam - Ook dit jaar vindt in de wijk Groenoord weer het jaarlijkse Groenoord Zomerfeest plaats. Op zaterdag 9 juli is het Jozef Oreliopark opnieuw het decor van het grootste wijkfeest uit Schiedam-Noord. Het is alweer het negende jaar dat dit feest door en voor bewoners wordt georganiseerd.

En omdat er dit jaar veel buurtbewoners bij de organisatie betrokken zijn, wordt het grootser dan ooit.

Van 12:00 tot 18:00 uur is iedereen maar dan ook iedereen van harte welkom in het Jozef Oreliopark. Het Zomerfeest krijgt een extra feestelijk tintje. Dhr. Stam wethouder van Schiedam, zal hoogst persoonlijk het feest om 12.00 uur op een theatrale manier openen. En dan barst het feest helemaal los.

Op het grote podium ''de Wannebiezz, superster Pim Kouwenhoven(The Voice en The voice kids), een heuse talentenwedstrijd door en voor jongeren, optreden van het prachtige seniorenkoor, een sing a long met alle bezoekers en het gezamenlijk instuderen van het enige echte Groenoord Zomerlied. Daarnaast zijn er op het podium hippe modeshows en kun je ter plekke meedoen met dans en zang. Kortom genieten.

Er zijn ook diverse workshops voor iedereen. Dansen, mode, hoeden maken, mozaïeken..........te veel om op te noemen. De workshops worden doorlopend gegeven, aanschuiven mag.

Aan de jeugd is extra gedacht. Zo is er een kinderplein met diverse spelen, zijn er springkussens, staat er een echte loeiende ranjakoe,kun je meedoen aan een spannende skelterrace en in een grote vaarbak mag je radiografische bestuurbare bootjes besturen.

Heb je echte knutselhanden dan kun je aan de slag met het project Afval the game xtra. Maak de mooiste dingen met afvalmateriaal. Voor de sportievelingen organiseren wij de hele dag het Grote Jeugd Voetbaltoernooi. Voor alle jonge voetballers die later beroemd willen worden.

De wereldkeuken is aanwezig met diverse exotische hapjes voor slechts een euro. Suikerspinnen en popcorn zijn ook te koop.

Alle activiteiten zijn gratis. Dus kom allemaal. Het wordt een prachtige dag.

Zaterdag: Groenoord Zomerfeest 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws