dinsdag, 03 mei 2016 09:33

Zaterdag hebben we een compleet koor in de studio

Schiedam - Het koor Geluid uit Zuid is zaterdag te gast in het programma ZOS op zaterdag vanuit de PopUpTv Studio Broersveld. Dat wordt een gezellige boel!

Geluid uit Zuid zingt tijdens Iktoon Schiedam. Dit koor, bestaande uit 35 leden en opgericht door Cultuurscouts Schiedam in 2015, zingt Nederlandse liedjes over het kleine lief en leed in het leven. Te bewonderen tijdens de kunstmarathon in het Wennekerpand op 28 mei en a.s. zaterdag live te horen in de uitzending bij John Weimar van ZosRadio Schiedam en te zien op Pop Up Tv.

Uiteraard kunt u aanwezig zijn bij de live uitzending, of kijk of luister mee op radio of (smart) tv. De uitzending ZOS op zaterdag begint op 10:00 uur en duurt tot 13:00 uur. Daarna is er op PopUpTv van 14:00 uur tot 15:00 uur een live uitzending van het programma Stamtafel en Publiek over het verdwijnen van de geboortezorg uit het Vlietland Ziekenhuis.

ZOS Radio

ZosRadio is te beluisteren op 99.0 Mhz van het kabelnet in Schiedam. Buiten Schiedam zijn wij te beluisteren op kanaal 870 van de digitale ontvangers van CaiWay.

PopUpTv

Livestream op www.popuptv.nl, te bekijken op smartphone, laptop, pc, tablet en smarttv.

Studio: Broersveld 31, 3111 LD Schiedam
Parkeren: Parkeergarage Nieuwe Passage

Zaterdag hebben we een compleet koor in de studio

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws