dinsdag, 21 april 2015 12:29

Zaterdag: Old Man's Riot en Mutt Dog County in De Graauwe Hengst

Op zaterdag 25 april 2015 'A hard and heavy rocknight with': OLD MAN'S RIOT + MUTT DOG COUNTY, aanvang: 21:30 uur, entree is gratis. Locatie: Podiumcafé de Graauwe Hengst, Lange Haven 28, 3111GC Schiedam

OLD MAN'S RIOT [heavy rock]

Precies 1 jaar na hun debuut-optreden op het Klootûhfestival zijn ze terug op het podium van de Graauwe Hengst. Eerder dit jaar zijn er noodgedwongen shows ge-cancelled i.v.m. ziekte van de zanger. Vol energie staan ze vanavond weer op de Bühne! Old Man's Riot speelt heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. 'Stoere-mannen-rock' met hier en daar een knipoog naar de sleezrockbands en stoner met de kenmerkende zware grooves. En vooral: Old Man's Riot weet een spetterende liveshow neer te zetten!

Dagmar Boelhouwer - vocals

Leon Kerpershoek - drums

Chris van 't Veer - bass

Jurriaan Verdoold - guitar

Sander Hoogendoorn - guitar

www.oldmansriot.nl

www.facebook.com/oldmansriot

MUTT DOG COUNTY [hardrock]

De avond wordt afgetrapt door het Haagse Mutt Dog County. Scheurende guitarriffs, geile solo's en solid rhythms. De vijf heren van Mutt Dog County ademen Rock 'n Roll en weten het over te brengen. In hun muziek zijn invloeden van Guns'n Roses en Whitesnake terug te horen, met een ondertoon diepgeworteld in de blues. De hondjes spelen hard, snel en vals en laten niemand ongeroerd. Rock 'n Roll All Out!

www.facebook.com/muttdogcounty

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws