maandag, 08 juni 2015 10:11

Zaterdag: PopUpTv live in Vlaardingen

Zaterdag van 14:00 tot 22:00 uur kunt u PopUpTv in het wild tegenkomen in Vlaardingen! We zitten dan met de regie in Café Centraal wat op dit moment verbouwd wordt. Samen met Omroep Vlaardingen verzorgen we de live uitzending van het VL-Loggerfestival. We zetten onder andere onze cameracrane in. Er is ook een draadloze camera waarmee live vanuit de rest van de stad bericht wordt. We staan bij het hoofdpodium waar optredens zijn van: 14:00-16:00 Alderliefste, 16:00-18:00 The Clarks!, 18:00-22:00 Groove Department.

Het leukste havenfeest van de regio Rijnmond, door Vlaardingers, voor iedereen. Rond de oude haven, West- en Oosthavenkade. Van nieuwe haring tot muziek en van schip tot markt! En dit jaar kan je voor het eerst live meekijken op tv, laptop, pc, smartphone of tablet want Omroep Vlaardingen en PopUpTv verzorgen samen op zaterdag 13 juni de live uitzending op Tv en Internet! Kijk mee, doe mee met het Loggerfestival op 13 juni van twee uur 's middags tot 10 uur 's avonds op Omroep Vlaardingen en PopUpTv!

Er is van alles te beleven: de Balder is open ter bezichtiging, shantykoor de Vlaerdingse Muiters treden op op de Balder, historische stevenaak 'Helena' is ook open ter bezichtiging, expositie historische Stoombaggermolen Friesland, demonstraties scheepsmotoren, workshop vaderdag tekstbord maken door Hobby, Hip & Lifestyle, expositie 'More to Sea' in de Joon, presentatie figurantenvereniging Eolynn, braderie, diverse food stands, Petit Montmartre, ambachten & culturele markt, proeverij Schelvispekel, tweedehandsmarkt, diverse workshops, podiumkunst én horecaterras bij 'KADE40'!

 

 

VIDEO: Promo VL-Loggerfestival 2015 http://popuptv.nl/pop-up-tube/promo-vl-loggerfestival-2015

Posted by Pop Up Tv on woensdag 3 juni 2015

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws