maandag, 02 februari 2015 13:07

Zesde editie Walking Dinner op 8 maart

Op zondag 8 maart 2015 organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de zesde keer een walking dinner in Schiedam. Elke Schiedamse vrouw kan hieraan meedoen. Deze keer lopen groepjes vrouwen 's middags een culinaire 'tea' route door het centrum, langs bijzondere adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan.

De afgelopen jaren groeide het walking dinner op Internationale Vrouwendag uit tot een zeer succesvol evenement in Schiedam. Meer dan 200 vrouwen zetten zich de afgelopen vijf jaar in om een onvergetelijke avond te bewerkstelligen. Op zondag 8 maart van 14.00-17.30 uur wordt een walking tea georganiseerd, een variant op het walking dinner.

2 februari start kaartverkoop

Vanaf 2 februari zijn kaarten voor de culinaire tea route à €10,- te koop bij het Jenevermuseum, boekhandel Post Scriptum en De Kleine Ambassade. Voor openingstijden en informatie: Facebook SVPWalkingDinner of www.svpschiedam.nl. Om mee te doen hoeven vrouwen niet aangesloten te zijn bij het SVP.

Deuren openen – elkaar ontmoeten

Als platform voor informatie, inspiratie en ontmoeting omarmt het SVP Internationale Vrouwendag. Maar wel op een manier die past bij Schiedam, het SVP en de tijd waarin we leven. Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen. Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg. Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het walking tea is een initiatief waaraan zoveel mogelijk vrouwen die Schiedam een warm hart toedragen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws