woensdag, 01 oktober 2014 18:14

Zie ginds komt de stoomboot: op 15 november

Op zaterdag 15 november 2014 komt Sinterklaas aan in Schiedam. Het Sinterklaascomité dat de organisatie verzorgt komt ook dit jaar met een spectaculair programma dat ongetwijfeld op veel publiek kan rekenen.

Naast de intocht is er tot en met 4 december in het Stedelijk Museum Schiedam ook weer het Sinterklaaspaleis. De Pieten die meedoen aan de intocht zien er hetzelfde uit als in de voorgaande jaren.

SintstadSchiedam schrijft: "De voorbereidingen voor de grote ontvangst van Sint Nicolaas en zijn Pieten in Schiedam op 15 november aanstaande zijn in volle gang. De mensen van Sintstad Schiedam zijn druk bezig om alles tot in de puntjes te regelen. De route van Sinterklaas is inmiddels bekend.

Als jullie willen weten, hoe het allemaal gaat, kunnen jullie met je ouders terecht op de Hoogstraat 85 (inderdaad, het pand waar ook PopUpTv zit! -red.) in het centrum van Schiedam. Wij zijn daar iedere week op dinsdagmiddag, woensdag en donderdagochtend.

Met Sint Nicolaas en Hoofdpiet hebben we afgesproken om al jullie vragen en wensen aan hen door te geven. Wij hebben regelmatig contact met elkaar. Jullie kunnen ook direct mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zorgen er dan voor, dat de mail bij Sint Nicolaas terecht komt!

Wij houden jullie ook op de hoogte via Facebook https://www.facebook.com/SintStadSdam en de nieuwspagina op http://sintstadschiedam.nl/nieuws.php. Tot ziens op de Hoogstraat 85!"

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws