donderdag, 08 juni 2017 00:33

Zin op Zondag – Het leven is een pelgrimage

Vlaardingen - Om te pelgrimeren hoef je niet per se naar Santiago of Rome te gaan. Ieder pad kan een pelgrimstocht worden, wanneer je het wandelt met je hart. In het kader van Zin op Zondag organiseert De Windwijzer op zondag 18 juni van 15.00 – 16.30 uur een wandeltocht. (mensen die slecht ter been zijn kunnen in de Windwijzer blijven).

Verzamelen in de Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen om 15.00 uur.
Toegang is vrij.

“Nog een leven zal ik reizen, maar nooit zonder reisgenoot” (Huub Oosterhuis). Met pelgrimskaarten gaan we op reis door ons eigen leven en trekken daarin met elkaar op. Pelgrimage is van alle tijden: vertrekken, oase-plaatsen, gastvrijheid, moeiten en topervaringen, reisgenoten, bezinning en op andere gedachten komen, bereiken van je bestemming. Met pelgrimskaarten gaan we op pad. Bij mooi weer wandelen we in ’t Hof en het Oranjepark met elkaar op. Mensen die niet goed ter been zijn kunnen binnen of buiten zitten in de Windwijzer. Verhalen, citaten, muziek en beelden worden u onderweg aangereikt.

‘Zin op Zondag’ is bedoeld voor mensen die verlangend en op zoek zijn naar zin in hun bestaan. Vanouds is de zondag de dag waarop daarbij stil gestaan wordt. ‘Zin op Zondag’ wil naast de gebruikelijke zondagse eredienst een mogelijkheid bieden voor bezinning aan een ieder die zich wil bezinnen.

Zin op Zondag – Het leven is een pelgrimage

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws