zaterdag, 22 augustus 2015 08:19

Zinderende ode aan Tina Turner als seizoensopening Theater aan de Schie

Met ingang van dinsdag 25 augustus 2015, om 13.00 uur, is het bespreekbureau van Theater aan de Schie volgens reguliere openingstijden weer geopend. Voor het publiek staat opnieuw een fantastisch theaterseizoen te wachten. Vrijdag 11 september 2015, om 20.15 uur, wordt het theaterseizoen spetterend geopend door Nurlaila Karim & Band met een zinderende ode aan rocklegende Tina Turner.

Theaterseizoen 2015-2016
Voor het publiek staat opnieuw een fantastisch theaterseizoen te wachten. Namen als Rudolph van Veen, NUHR, Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk, Paskal Jakopsen, Tineke Schouten, Ellen ten Damme, Simone Kleinsma en vele anderen sieren het programma. Voor vele voorstellingen zijn nog diverse mooie plaatsen beschikbaar. Kijk voor het gehele programma, informatie, foto's en filmpjes op www.theateraandeschie.nl.

Ode aan rocklegende Tina Turner
Nurlaila Karim is zonder twijfel één van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als Miss Saigon, Les Misrables en The Wiz wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. In de show Fourtina zingt Nurlaila het indrukwekkende repertoire van Tina Turner. De show is een onvergetelijke theaterbeleving, vol energie, passie, rock, onvervalste blues en een spetterende lichtshow. Nurlaila wordt bijgestaan door vier prachtige danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke band. Vrijdag 11 september 2015, opent Nurlaila Karim samen met haar band het theaterseizoen van Theater aan de Schie. Toegang € 25,00.

Openingstijden bespreekbureau
Kaarten reserveren voor voorstellingen kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Zinderende ode aan Tina Turner als seizoensopening Theater aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws