maandag, 20 juli 2015 09:33

Zomerkamp Scouting BvH groot succes

Afgelopen zaterdag kwamen de leden van Scouting BvH terug van het jaarlijkse zomerkamp. Vanwege het 80-jarige bestaan van Schiedams oudste scoutinggroep zijn dit jaar de tenten opgezet in Cuijk en hebben alle onderdelen deze locatie gekozen. Dat betekent dat ook de Alewijn en de Erik-Willem, twee van de schepen van de vloot, dit jaar koers hebben gezet richting Noord-Brabant. Daarmee waren zowel leden van de land- als de watertak aanwezig.

Het thema van dit jaar was Vikingen en alle speltakken hebben activiteiten in dit kader uitgevoerd tot groot enthousiasme van de ruim zestig aanwezige jeugdleden. De hele week werden er 'Noordelijke' opdrachten uitgevoerd, die eindigden in een grote gezamenlijke activiteit en maaltijd op vrijdag. Ondanks het niet altijd even goede weer, kwamen de leden zaterdag moe, maar voldaan weer terug.

In het kader van het lustrum van Schiedams grootste scoutinggroep zullen er dit jaar nog veel activiteiten plaatsvinden, waaronder de aanwezigheid bij de Brandersfeesten, de JOTA-JOTI en een groot en voor iedereen toegankelijk Kerstfeest.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws