maandag, 04 augustus 2014 10:48

Zomervakantieprogramma voor jeugd in de bieb

Tijdens de zomervakantie is elke doordeweekse dag om 14.00 uur programma voor kinderen in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Eerder maakte PopUpTv al een reportage over vakantieactiviteiten van de Bieb: http://popuptv.nl/pop-up-tube/ji3k5sfzjeu

Maandag 4 augustus begint de week met de Biblioscoopfilm De Krokodillenbende (6). Dinsdag 5 augustus leer je je eigen mozaïek maken onder leiding van Stukje Bij Beetje Mozaiekprojecten. Woensdag 6 augustus leest De Voorleesbrigade voor aan kinderen van 4 - 8 jaar en kan gekleurd worden en op donderdag 7 augustus geeft schrijfster Liesbeth Mende een workshop in het schrijven van spannende verhalen. Vrijdag 8 augustus leer je van afvalmaterialen je eigen kunstwerk te maken tijdens de workshop Rubbish Design.

Maandag 11 augustus gaat het zomerprogramma weer verder en draait in de Biblioscoop de film Verschrikkelijke Ikke (6). Dinsdag 12 augustus leer je je eigen mozaïekkunstwerk maken onder leiding van Stukje Bij Beetje Mozaiekprojecten. Op woensdag 13 augustus leest de Voorleesbrigade weer voor en op donderdag 14 augustus kan je weer aan de slag met het schrijven van een spannend verhaal onder leiding van schrijfster Liesbeth Mende. Vrijdag 15 augustus geeft SWS Welzijn een filmworkshop waarbij je de fijne kneepjes van het filmvak leert.

Deelname aan de activiteiten is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers is aanmelden voor de workshops nodig. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

Meer informatie over het zomervakantieprogramma tot en met vrijdag 29 augustus is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info .

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws