maandag, 01 mei 2017 23:57

Zondag 7 mei start Pakistaans cricket in Schiedam

Schiedam -  Zondag 7 mei 2017 start in Schiedam de Pakistan Champions League Holland, die dit jaar voor de tweede maal wordt gehouden. Het is een twenty20-competitie waarin wedstrijden worden gespeeld waarin beide teams twintig overs batten.

Deze korte cricketwedstrijden staan garant voor spectaculair cricket. Zondag begint op het complex van Excelsior’20 de eerste wedstrijd om 12.00 uur en de tweede wedstrijd om 15.30 uur.

Het Schiedamse cricketpubliek kan dit jaar niet alleen genieten van de wedstrijden van de Topklasse-clubs Excelsior'20 en Hermes-DVS. Net als vorig seizoen worden er ook dit jaar op Schiedamse bodem wedstrijden gespeeld in de Pakistan Champions League Holland, kortweg PCL Holland. Er zullen in deze Twenty20 competitie nog meer wedstrijden dan vorig jaar in Schiedam worden gespeeld, zowel op het complex van Excelsior'20 als op het complex van Hermes-DVS. In deze competitie nemen zes teams het tegen elkaar op. De teams bestaan uit zowel in Nederland als in het buitenland wonende Pakistaanse cricketers. De wedstrijden worden verdeeld over de maanden mei, juni en juli.

De opening van de competitie is op Thurlede, het complex van Excelsior'20, op zondag 7 mei. Om 12.00 uur neemt Lahore Avengers het op tegen Islamabad Shaheens en om 15.30 uur Gujranwala Tigers tegen Peshawar Badshahs, waarna woensdagavond 10 mei eveneens op Thurlede om 18.00 uur de wedstrijd tussen Karachi en Lahore op het programma staat. Dan wordt vrijdagavond 12 mei om 18.00 uur het programma op Harga, het complex van Hermes-DVS, voortgezet met de wedstrijd Sjalkot tegen Gujranwala en vervolgens woensdag 17 mei om 18.00 uur eveneens op Harga Islamabad tegen Karachi. Voorts staan in de maand mei in de PCL Holland competitie op het programma op vrijdagavond 19 mei om 18.00 uur de wedstrijd van Peshawar tegen Sialkot en op woensdagavond 31 mei om 18.00 uur de wedstrijd van Lahore tegen Gujranwala. In juni en juli staan zowel op Thurlede als op Harga wedstrijden op het programma. Tijdens de finaledag die op 30 juli op Thurlede wordt gehouden worden drie wedstrijden gespeeld.

Zondag 7 mei start Pakistaans cricket in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws