zondag, 22 maart 2015 09:34

Zondag op de Cool familiespektakel om nooit te vergeten

Maaspodium, Hofplein Rotterdam, SKVR en podium Grounds werken voor het eerst samen met een geweldig nieuw, gezamenlijk programma tot gevolg! Op het Coolhaveneiland in Rotterdam wordt op zondag 19 april van 14:00 tot 18:00 uur een gratis toegankelijk 'familiespektakel om nooit te vergeten' gehouden.

Ontdek via een theatrale route langs verschillende locaties wat het Coolhaveneiland voor moois te bieden heeft. Tussen 14.00 en 18.00 kun je zingen, dansen, kijken en genieten. Maar je kunt ook zelf aan de slag met instrumenten en lekker de zondag vieren met een hapje en een drankje.
Maak je dus klaar voor een spannende eiland safari vol theater, muziek en workshops. Het leukste van alles? Het is gewoon gratis!
Wel van te voren even reserveren via deze link. http://www.arruma.nl/machform/view.php?id=25003
Meer informatie op: www.zondagopdecool.nl

PROGRAMMA:

Hofplein Rotterdam: Kids musical Sing-a-Song (14.00-14.45) ALLE LEEFTIJDEN
Alle jonge musicalfans opgelet! Hofplein Rotterdam presenteert het leukste kinder-musical-meezingspektakel met de Kids-Musical-Sing-a-Song! Musicalactrice en -zangeres Marcella Heukels daagt je uit om uit volle borst mee te zingen met de bekendste meezinghits uit beroemde musicals en tekenfilms. Met hits uit The Sound of Music, Annie, Aladdin, De kleine zeemeermin tot de hitfilm Frozen! Dus, smeer je stem en bezoek 19 april het programma 'Zondag op de Cool' in de Theaterschool van Hofplein Rotterdam aan de Pieter de Hoochweg 222.

Maaspodium: Redonda, eigentijds circus (15.00-16.00)
In het spectaculaire en speelse decor van Redonda worden de steile wanden en nauwe
doorgangen door drie acrobaten begaanbaar gemaakt. De langs elkaar opererende klimmer,
vlieger en onderman tarten de zwaartekracht, ieder op zoek naar een eigen route. Met hun
acrobatische toeren worden ze tot drie man hoog en een optimaal samenwerkend trio dat ieder
gevaar lijkt te kunnen trotseren. Een spectaculaire show, anders dan alles wat je tot nu toe hebt gezien! Je zit zeker weten 50 minuten lang op het puntje van je stoel...

GROUNDS: Spetterende afterparty voor jong en oud. (16.00-18.00) ALLE LEEFTIJDEN
En nu die voetjes van de vloer! Sluit het weekend af met Los Paja Brava, een internationale band die je de gekste en wildste cumbia van het noordelijk halfrond brengt. Swingende live muziek gecombineerd met spannende circus acts, probeer jij maar stil te blijven staan...
Zin in iets anders? Doe dan mee met de Muziek Marathon of geniet in het gezellige cafe van een hapje en een drankje.

SKVR: Muziek Marathon (16.30-17.30) 6-12 JAAR
Kom kennismaken met verschillende muziekinstrumenten en maak samen met SKVR muziekdocenten zélf muziek. Ontdek het verschil tussen een strijk-, toets-, slag- en tokkelinstrument en speel samen, net als in een echt orkest! Je mag je ouders natuurlijk ook meenemen. Maar doen ze dit liever niet kunnen ze onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar het knots(te) gekke concert in de grote zaal.

De Machinist Lunch of diner (13.00-20.00)
Onder vermelding van "zondag op de cool" kun je bij de Machinist terecht voor een lunch of diner tegen een speciale prijs! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon A la carte bestellen. Kijk voor het menu een week van te voren op onze website www.zondagopdecool.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws