donderdag, 28 september 2017 23:13

Zondag poppentheater in de Bibliotheek Schiedam

Schiedam - Zondag 1 oktober speelt poppenspeler Martin Soeters de voorstelling ‘Ik kom je opeten’ in de Bibliotheek in de Korenbeurs van 11 tot 11.30 uur. Martin Soeters speelt deze dag de eerste officiële voorstelling. Een première dus. De voorstelling is een productie van stichting Heldhaftig van Martin Soeters en Arthur Geesing en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Het verhaal
Een eng monster uit het heelal gaat met zijn ruimteschip op zoek naar Bennie, om hem op te eten. Onderweg verslindt hij o.a. een planeet en enkele sterretjes. Verrassend is het einde... Een griezelig grappige voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Gespeeld in een decor met ingenieuze vondsten waarin het hele heelal lijkt te passen en het mogelijk is om met het monster mee te vliegen. Ontworpen door Siem van Leeuwen (Zilveren Krekel voor Knuffelbos).

Kinderboekenweek 2017
De voorstelling ‘Ik kom je opeten’ sluit aan bij het thema griezelen van de Kinderboekenweek in oktober 2017.

Over Martin Soeters
Martin Soeters is onder meer bekend van de schooltelevisieprogramma’s ‘Huisje Boompje Beestje’, ‘Koekeloere’, ‘Leesdas’, ‘Letterdas Boekentas’ en ‘Ik Mik Loreland’. Al sinds 1991 maakt hij jeugdtheater met poppen en treedt hij op in theaters en op scholen.

Voorstellingen 
Op dit moment speelt Martin Soeters de voorstellingen: ‘Raaf op reis’, ‘Liduina’, ‘Raaf geen kip’ en ‘Held’, een productie van de Stichting Heldhaftig. Aankomende zomer heeft Martin zijn eerste straattheateract: 'De Stadsomroepers'. Daarnaast geeft Martin Soeters les in poppenspel, schrijven en schrijft hij zelf teksten voor theatergezelschappen. De kaarten van € 2,50 per persoon kun je bestellen op de website van de Bibliotheek Schiedam. Het is ook mogelijk voor de voorstelling - om 10.00 uur -  te ontbijten bij Césant in de Korenbeurs. Een combikaart ontbijt én de voorstelling kost € 7,50 per persoon.
Zondag poppentheater in de Bibliotheek Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws