zondag, 28 februari 2016 17:05

Zondagafdeling KethelSpaland wint wel op slecht veld

waterwegsport

Waar een dag eerder de zaterdagafdeling van KethelSpaland zich op het erbarmelijke hoofdveld van sportpark Kethel met 1-2 stukbeet op CWO is de zondagafdeling van de Schiedammers er wel in geslaagd de drie punten in huis te houden.
De ploeg van oefenmeester Ronald Scholte kwam tegen Maastad Tediro op voorsprong door de debuterende A-junior Jordy de Bruin.
Door een onoplettendheid kwamen de bezoekers nog voor rust onverdiend langszij.
Na de rust was het clubtopscorer Glenn van Troost die de gastheren, via een knappe lob, op voorsprong zette waarna Jochem Droge de wedstrijd een kwartier voor tijd met een droge knal in het slot gooide.
Door de overwinning nemen de Schiedammers definitief afstand van de onderste plaatsen. De ploeg van Scholte staat nu op een keurige 7de plaats.
Enig smetje op de overwinning was het uitvallen van aanwinst Erfelino Lopes. De ex speler van RBC verrekte zijn hamstring.
Oefenmeester Scholte was uiteraard zeer goed gemutst na de overwinning,” Het was moeilijk voetballen op dit veld daarom ben ik echt blij dat we de drie punten in huis hebben gehouden waardoor we zelfs omhoog kunnen kijken.” sprak de bijna 50-er.Leen Koorengevel, de andere helft van het trainersduo Scholte/Koorengevel liet weten ook tevreden te zijn met de overwinning:

Zondagafdeling KethelSpaland wint wel op slecht veld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws