vrijdag, 07 april 2017 20:25

Zonnepanelen voor een prikkie

Schiedam - De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers.

De groepsaankoop is gestart door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen. Ruim 4.760 inwoners uit de provincie schreven zich in voor deze actie, waarvan 67 uit Schiedam. Deze deelnemers ontvangen uiterlijk 7 april een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling.

Succesvolle veiling: korting van 29%
De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de veiling gemiddeld 29% lager dan de indicatieve marktprijs bij inschrijving. Dat komt neer op een gemiddelde korting van € 1.351,-. De scherpe prijs kan bij een groepsaankoop worden behaald door inkoopvoordeel van de leverancier, maar bovenal door logistiek voordeel. Doordat veel deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.

SolarNRG wint de veiling
Alle leveranciers die meebieden in de veiling doorlopen vooraf een uitgebreid kwalificatieproces op basis van bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. De veiling wordt gewonnen door de leverancier die de scherpste prijs biedt in de veiling. Het in Poeldijk gevestigde advies- en uitvoeringsbureau SolarNRG is de winnende leverancier van deze groepsaankoop en doet een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan alle deelnemers.

Verduurzaming van de provincie
Dit is de zesde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland. Inmiddels wekken al meer dan 5.500 huishoudens via eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie eigen zonne-energie op. Gemeenten zetten via SamenZonneEnergie een grote stap in het verduurzamen van de provincie. Bovendien zullen de zonnepaneleneigenaren de komende decennia aanzienlijk besparen op hun energierekening.

Meedoen kan nog steeds
Op dit moment is het nog steeds mogelijk in te schrijven en te profiteren van het aanbod. De inschrijving blijft open totdat de maximale capaciteit is bereikt. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een aanbod van SolarNRG met de scherpe prijs uit de veiling. Alle informatie is te vinden op de website www.SamenZonneEnergie.nl.

Zonnepanelen voor een prikkie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws