vrijdag, 07 juli 2017 17:28

Zorgprofessionals delen onderzoeksresultaten tijdens Wetenschapsdag

Schiedam - Voor de vijfde keer vond de Wetenschapsdag voor Zorgprofessionals plaats in het Amphitheater van Franciscus Gasthuis. Tijdens deze dag presenteerden verpleegkundigen en andere zorgprofessionals hun onderzoeksresultaten door middel van een posterpresentatie of een één minuut durende pitch voor de toeschouwers en juryleden.

Franciscus Gasthuis & Vlietland stimuleert het doen van onderzoek, omdat het een belangrijke bijdrage levert aan zorgverbetering en innovatie.

Winnaars Wetenschapsdag voor Zorgprofessionals
Aan het einde van de middag werd de prijsuitreiking verzorgd door Karen Kruijthof, lid Raad van Bestuur en Gerdien Tramper, voorzitter Wetenschapscommissie. De prijs voor de Beste Poster ging naar Sarah van Egmond en Kristen van Nieuwenhuyzen ontving de prijs voor de Beste Scriptie. Hanneke Nederpelt en Anneloes Stolk ontvingen de prijs voor Beste Pitch. Bernadette Bandell ontving de Janny Salomé prijs, deze prijs staat symbool voor verpleegkundigen die een bijzonder bijdrage leveren aan de verpleegkundige beroepsuitoefening of wetenschappelijk onderzoek.

Topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ)
In 2008 trad Franciscus Gasthuis toe tot de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Ook wel de ‘eredivisie’ binnen de ziekenhuiszorg genoemd, met een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Bekijk hier de video waarin Karen Kruijthof, Lid Raad van Bestuur, vertelt wat een topklinisch opleidingsziekenhuis inhoudt.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.franciscus.nl/wetenschap 

Zorgprofessionals delen onderzoeksresultaten tijdens Wetenschapsdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws