vrijdag, 24 maart 2017 08:36

ZOS op zaterdag met Boodschappenmaatje, mindfull afvallen, Spellenfabriek, zakenvrouwen, bijen en live muziek

Schiedam - Het is deze zaterdag weer tijd voor ZOS op zaterdag vanuit de PopUpTv Studio Broersveld. Dit keer met Boodschappenmaatje, mindfull afvallen, Spellenfabriek, zakenvrouwen, bijen, live muziek, nieuws van het I-Punt en het weer met Tom Bruin.

Mary Brokken (De Buren van Oost) komt praten over het Boodschappenmaatje.
Afvallen, voor velen een probleem. Diƫtiste Cynthia Schaper verteld hoe we mindfull afvallen.
De Spellenfabriek start binnenkort een heuse flippercompetitie, starten met GPS tracking en hebben nog ruimte voor sponsoren op hun sponsorbord. Hans Harte komt het allemaal uitleggen.
Schiedamse zakenvrouwen, wie zijn ze wat doen ze. Tara Boxman komt ons er van alles over vertellen.Honing met een verhaal.
Imker Peter Schallenberg komt langs en legt uit waarom de bijen zo belangrijk zijn.
We sluiten af met live muziek. Vanuit Den Haag komt Welsey P.. Hij heeft ballads op zijn repertoire, maar ook Nederlandstalig repertoire staat op zijn lijst net als country. Behalve een aantal nummers praten we natuurlijk ook met hem.

Dit alles tussen 10:00 - 13:00 uur live op PopUpTv.nl en op ZOS Radio op de kabelfrequentie 99.0Mhz van Caiway, of hun digitale kanaal 870. Verder natuurlijk via www.zosradio.nl of de ZOS app. In het Schiedamse ziekenhuis kanaal 250.

Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage. 

ZOS op zaterdag met Boodschappenmaatje, mindfull afvallen, Spellenfabriek, zakenvrouwen, bijen en live muziek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws