vrijdag, 27 januari 2017 11:02

ZOS op zaterdag met Patricia van Aaken, de Bieb, G1000, Erfgoedspoor en meer

Schiedam - Voor de laatste keer deze maand een gezamenlijke uitzending van ZOS Radio en PopUpTv: het nieuws- en actualiteitenprogramma ZOS op zaterdag komt live uit de PopUpTv Studio Broersveld.

Met deze keer als gasten: Wethouder Patricia van Aaken, Imaan Norris van de Bibliotheek Schiedam, Lyceum Schravelant docent Jan Willem Verkaik, G1000 en meer!

Imaan Norris komt ons aansporen om vooral op onze bibliotheek te stemmen voor de wedstrijd De Bibliotheek van het Jaar. 27 januari werd voor de 10e keer het Erfgoedspoor georganiseerd. Als de leerlingen nog puf hebben komen ze samen met Jan Willem Verkaik van het Schravenlant lyceum vertellen hoe ze het ervaren hebben.
Hoe zag het Zakkendragers huisje er vroeger van binnen uit? Gek genoeg zijn daar weinig beelden van. Het archief is op zoek naar oude prenten en foto's.
Er komt weer een burgertop G1000 in Schiedam.
Rotterzwam kweekt paddenstoelen op Schiedams koffie drab. Hoe dit zo is gekomen vertelt Patricia van Aaken.
En natuurlijk het weekendweer met Tom Bruin!

Dit allemaal tussen 10:00 - 13:00 uur live op ZOS Radio en PopUpTv, op internet én via de Schiedamse kabel op FM 99.0 Mhz. het digitale kanaal 870 van Caiway. Via de internetsites www.zosradio.nl en de livestream op PopUpTv.nl of via de zosradio app, via de diverse stores gratis te downloaden. Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage.

ZOS op zaterdag met Patricia van Aaken, de Bieb, G1000, Erfgoedspoor en meer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws