vrijdag, 19 mei 2017 00:29

ZOS op zaterdag met Windwijzer, Team Matt, Dare to care, Jenevermuseum, Theater in het wild en Oranje4kids

Schiedam - Zaterdag is het weer tijd voor een leuke aflevering van het programma ZOS op zaterdag, live op PopUpTv en ZOS radio. In de PopUpTv Studio Broersveld ontvangen we de volgende gasten:

Behalve Tom Bruin, onze eigen weerman en Maroeska Berger van het theater aan de Schie komen de volgende gasten praten over diverse onderwerpen:

Theo Werner van de Windwijzer, Vlaardingen. Hier zijn regelmatig diverse activiteiten. Rommelmarkten, worksops, theatervoorstellingen en nog veel meer. Theo Werner komt langs om diverse activiteiten toe te lichten.

Manja van der Plasse bestiert de Dare to Care winkel in Rotterdam. Wat is het precies, welke handige hulpmiddelen hebben ze, hoe kom je er aan. Manja legt het graag aan ons uit.

Het jenevermuseum is weer druk bezig met het organiseren van het jeneverfestival. ook zijn ze een inzamelingsactie gestart voor de museum molen "De Walvis" Julia Verwijen komt langs om ons bij te praten.

Er gebeurd momenteel heel veel in Schiedam op cultuurgebied, we hebben de Stokerij, theater in het wild en we zamelen knuffels in voor het goede doel. Anne Rats (van de stokerij) en Enno Lobo (van in het Wild) komen hun verhaal verhaal vertellen.

Team Matt organiseert samen met Dans en Fitness Centrum Schiedam weer een ZUMBA for KIKA. Wat houdt het precies in, hoe kunt u meedoen of steunen? Wendy van DFC komt het ons vertellen.

Binnenkort te openen op de Hoogstraat: Oranje voor Kids. Janet van Huisstede komt langs om uit te leggen wat het precies is en hoe het werkt.

Dit alles met lekkere muziek vanuit de PopUpTv studio, Broersveld 31. Langskomen mag natuurlijk altijd. Maar gewoon thuis luisteren of kijken kan natuurlijk ook,

Luisteren via alle ZOS kanalen zoals de 99.0 Mhz van de Schiedamse kabel of het digitale kanaal 870 van Caiway; via de website www.zosradio.com of de ZOS radio app. Gratis te downloaden via de diverse app stores. Ligt u in het ziekenhuis, dan staat kanaal 250 tot uw beschikking om naar de ZOS te luisteren.

Kijken kan deze keer ook en wel via de site van PopUpTv, https://popuptv.nl

ZOS op zaterdag met Windwijzer, Team Matt, Dare to care, Jenevermuseum, Theater in het wild en Oranje4kids

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws