zaterdag, 09 september 2017 00:04

ZOS op zaterdag met Woonbeurs, Passie, wandelen, Euroscoop en live muziek van Willow Mae

Schiedam - Het programma ZOS op zaterdag komt op 9 september weer live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Met deze keer onder andere als gasten: Janet van Huisstede over de Woonbeurs en de Winkelmeiden, Kim Mourik van Stichting Passie, wandelen met Hans Hartmann en Patricia van Lieshout over de aanstaande opening van de Euroscoop.

We hebben weer live muziek: Willem Mae gaat optreden op ons podium!

ZOS op zaterdag is het nieuws- en actualiteitenprogramma van ZOS Radio uit Schiedam. Eén maal per maand komt de uitzending op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld en is dan dus live op PopUpTv te zien en op ZOS Radio te horen: interviews afgewisseld met lekkere muziek.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk of luister live mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Luisteren via alle ZOS kanalen zoals de 99.0 Mhz van de Schiedamse kabel of het digitale kanaal 870 van Caiway; via de website www.zosradio.com of de ZOS radio app. Gratis te downloaden via de diverse app stores. Ligt u in het ziekenhuis, dan staat kanaal 250 tot uw beschikking om naar de ZOS te luisteren.

Live meekijken kan op de livestream van PopUpTv,

 

ZOS op zaterdag met Woonbeurs, Passie, wandelen, Euroscoop en live muziek van Willow Mae

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws