donderdag, 23 februari 2017 12:27

ZOS op zaterdag weer live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld

Schiedam - Zaterdag 25 februari komt het programma ZOS op zaterdag weer live uit de PopUpTv Studio Broersveld. Met deze keer ook weer live muziek en natuurlijk het weerbericht met Tom Bruin!

Met als gasten:
- Diëtiste Cynthia Schaper vertelt over 'mindful afvallen' een methode die een geheel andere kijk op afvallen geeft.
- Sandra Westein. Zij is eigenaar van het bedrijf Business & Pleasure by SAAR. Een, zoals ze zelf zegt, 'nieuw, verfrissend en grensoverschrijdend zakelijk netwerkevenement/community voor een specifieke doelgroep: de single ondernemer!'
- Mike Timmers komt aan tafel om over het toernooi 1vs1 4 Kika te praten. Dit toernooi wordt gehouden in de Erker op zaterdag 25 maart
- Corrie Pieterse van het Gilde Rotterdam. Het Gilde-Rotterdam zorgt met vrijwilligers van 50 jaar en ouder voor rondleidingen, taalhulp en kennisoverdracht.
- Leslie P. zorgt deze dag voor de live muziek!

 Dit allemaal tussen 10:00 - 13:00 uur live op ZOS Radio en PopUpTv, op internet én via de Schiedamse kabel op FM 99.0 Mhz. het digitale kanaal 870 van Caiway. Via de internetsites www.zosradio.nl en de livestream op PopUpTv.nl of via de zosradio app, via de diverse stores gratis te downloaden. Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage.

 

ZOS op zaterdag weer live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws