donderdag, 05 januari 2017 17:19

ZOS op zaterdag weer uit Studio Broersveld

Schiedam - De gezamenlijke uitzendingen van ZOS Radio en PopUpTv van het nieuws- en actualiteitenprogramma ZOS op zaterdag komen, nadat het de afgelopen weken vanaf Winterland Schiedam op het Bachplein kwam, vanaf nu weer uit Studio Broersveld. En de eerste zaterdag van het jaar beloofd weer een mooie streek-media-zaterdag te worden!

Na wakker worden met Marco schakelt ZOS Radio over naar de studio van PopUpTv waar we vanaf 10:00 uur weer een vol en afwisselend programma voor u hebben.

Natuurlijk met de weerman, het I-punt Schiedam en de twee theaters en verder komen aan tafel Paula ten Wolde van Harpe Davids; zij komt ons alles vertellen over het komende nieuwjaarsconcert van Harpe Davids.

Ook wederom aandacht voor de schrikbarend hoge huur voor een krot aan de Rotterdamsedijk waarover PopUpTv al eerder berictte. Aan onze tafel in de studio komen de gedupeerde bewoner Lukasz Leśniewicz, buurtbewoner Mark v.d. Hoek en juridisch adviseur René Janssen.

Lidwien Meijer houdt zaterdag het verhaal van Schiedam bij de Historische Vereniging. Waarover het gaat en wat u behalve te horen ook nog te zien kunt krijgen verklapt ze bij ons alvast een beetje.

Stichting Net Niet genoeg had dit jaar weer een eindejaarsactie: "Blik op 2017". U heeft op PopUpTv steeds live updates van deze actie kunnen zien. Hoe dit gegaan is en wat uiteindelijk het resultaat is geworden komt Natasja Westmaas ons vertellen.

Reuben Hoeksema is een creatief talent. Werkt met video, fotografeert en maakt hele mooie liedjes, alleen, hij zit in een rolstoel en dat schrikt veel mensen af. Hij heeft heel veel ideeën en wil dit graag allemaal uitvoeren maar hij kan het niet alleen. Via ons hoopt hij steun te vinden. Ook laten we wat van zijn muziek horen. Tot slot komt Marjolein van Wijngaarden langs om over haar bedrijf Kamlang te praten, en de workshops die zij deze maand gaat verzorgen.

Dit allemaal tussen 10:00 - 13:00 uur live op ZOS Radio en PopUpTv, op internet én via de Schiedamse kabel op FM 99.0 Mhz. het digitale kanaal 870 van Caiway. Via de internetsites www.zosradio.nl en de livestream op PopUpTv.nl of via de zosradio app, via de diverse stores gratis te downloaden.

Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage.


ZOS op zaterdag weer uit Studio Broersveld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws