woensdag, 06 april 2016 21:22

Zwaluwen Open 2016 kent alleen maar winnaars

Vlaardingen – Maandag 4 april werd er op de golfbanen van Golfclub Broekpolder in Vlaardingen om 13:00 uur voor het eerst afgeslagen; zodoende was de ‘Zwaluwen Open 2016’ officieel van start gegaan.

Dit golftoernooi wordt ieder jaar georganiseerd door de Business Club van de voetbalvereniging Zwaluwen. Het bestaande sponsornetwerk aangevuld met potentiele sponsors werd welkom geheten waarna er in teams van vier personen over de 18 holes werd gelopen. Aansluitend op het golftoernooi werden de winnaars bekend gemaakt. Naderhand werd er kennis gemaakt met de aanstaande hoofdtrainer van Zwaluwen 1, Oscar Biesheuvel, en sloot spelend lid van Zwaluwen 4 Stefan Coppers het officiele programma af met een indrukwekkend verhaal over zijn ervaringen tijdens de grootste zeilrace ter wereld: de Volvo Ocean Race.

Het was alweer de 15e editie van het golftoernooi, georganiseerd voor het sponsornetwerk van de vereniging. Vanaf de eerste afslag op de green proefde men een goede sfeer en was er naast de strijd om de felbegeerde wisseltrofee genoeg ruimte om uitgebreid(er) kennis te maken met medesponsoren. Ook spelers van Zwaluwen 1 waren aanwezig en diverse bestuursleden van Zwaluwen stonden paraat om geinteresseerden te informeren over de veranderingen die Zwaluwen doormaakt.

Toen de deelnemers onderling hun ervaringen op de golfbaan hadden uitgewisseld onder het genot van een borrel en een snack, mocht Leo Roobol de 1e prijs uitreiken aan de winnaars van het golftoernooi: het viertal van A&M Recycling.

Ter afsluiting van de succesvolle dag, betrad de Zwaluwse voorzitter Hugo van Tienhoven het sprekerspodium om de aanwezigen te bedanken voor hun komst en ze kennis te laten maken met de koers die Zwaluwen gaat varen de komende jaren. Die koers bevat een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen: Oscar Biesheuvel, huidig hoofdtrainer van v.v. Nieuwerkerk. De geboren Schiedammer gaf een inkijkje in wat de Vlaardingers bij Zwaluwen van hem kunnen verwachten in 2016/2017.

Zwaluwen Open 2016 kent alleen maar winnaars

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws