vrijdag, 09 juni 2017 09:29

Zwembad Broersvest is weer geopend

Schiedam - Kijk uit als je er langs fietst of op de tram staat te wachten. Schiedam heeft onbedoeld weer een zwembad met golfslagbad in het centrum.

Vorig voorjaar kaartte PopUpTv dit probleem ook al aan. Toen vertelde een woordvoerder van de gemeente Schiedam dat 'de problemen in het najaar van 2016 opgelost zouden worden'. Wij, en velen met ons, vonden dát toen al lang duren. Maar wat schetst onze verbazing: er is nog helemaal niets aan gedaan! Een jaar later heeft Schiedam nog steeds een zwembad, voor de deur van het Stadskantoor nota bene. 

Volgens omwonenden wordt de wateroverlast (mede) veroorzaakt door de aanleg van de Kloosterplaats. Niet zo gek als je bedenkt dat de overheid waarschuwt om je tuin niet te betegelen omdat anders bij flinke hoosbuien het water niet weg kan. 

Kelly Droog reageert op Facebook: 'Die (Kloosterplaats, red.) heeft heel lang open gelegen en toen was dit ook. En de jaren ervoor was dit ook'.

Brennie Bbaartman schrijft: 'Je kan betegelen maar doe er dan waterbakken onder. Zoiets gezien bij rijdende rechter... misschien die maar eens aanschrijven'

Zwembad Broersvest is weer geopend

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws