donderdag, 19 januari 2017 00:03

ZZP-ers Schiedam Noord steken koppen bij elkaar

Schiedam - Platform ZZP een netwerk voor zelfstandig ondernemers wil op 31 januari 2017 kennismaken met Zelfstandigen/ZZP ers in Schiedam Noord. De oprichters zien belangrijk voordeel door bundeling van krachten, talenten en kennis.

ZZP-ers hebben een netwerk van klanten en of samenwerkingspartners maar in principe sta je er als ZZP er alleen voor. Je moet van vele markten thuis zijn en dat gaat je doorgaans goed af je bent tenslotte een zelfstandige persoonlijkheid. Soms kost het wel veel moeite en vooral tijd. Veranderingen in de regelgeving, ontwikkelingen in de branche, nieuwe technologie.......Tijd die je ook wel een op een andere manier zou willen invullen. Je mist op zulke momenten hulp van anderen of een klankbord. Net als iedereen heb je talenten en dingen waar je niet zo goed in bent. Mensen verschillen, talenten ook, het is daarom heel goed mogelijk dat iemand jouw talent mist maar een talent heeft dat jij goed zou kunnen gebruiken.

Platform ZZP is opgericht om jou en anderen te helpen o.a. door middel van samenwerking, wederzijds benutten van kennis, talent en ideeënuitwisseling In een latere fase willen we diensten aanbieden en mogelijkheden geven om deel te nemen aan activiteiten, evenementen en acties. Op die manier verwachten we sociale verbinding in Schiedam tot stand te brengen.

We nodigen je daarom uit om kennis te komen maken:

dinsdag 31 januari 2017

inloop tussen 17 :00 - 20:00 uur

Krona Lounge

Malmö 75 (tegenover Dirk)

Ben je (of ken je) een ZZP-er / kleine zelfstandig ondernemer meld je dan uiterlijk

28 januari 2017 aan door het zenden van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot de 31e !

Platform ZZP

Foto: Google Streetview

ZZP-ers Schiedam Noord steken koppen bij elkaar

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws