6 mei loting Schiedams kampioenschap bij SVV

Woensdag 6 mei zal de loting verricht worden voor het Schiedams kampioenschap voetbal voor standaard teams dat een maand later, op woensdag 6 juni, gehouden zal worden bij SVV.
De organisatie kan rekenen op een grote belangstelleng van alle betrokkenen. Nagenoeg alle Schiedamse ploegen hebben met groot enthousiastme geregeerd en zullen aankomende woensdag dan ook in de bekende "vissenkom" vertegenwoordigd zijn. Alleen Hermes DVS zaterdag heeft aangegeven dat het op de betreffende speeldag geen representatief elftal op de been kan brengen.
In totaal 9 ploegen zullen middels een open loting verdeeld worden over 3 poules. De 3 poulewinaars en de beste nummer twee zullen via de halve finales en de finale uitvechten wie zich een jaar lang de kampioen van de jeneverstad mag noemen.De loting zal verricht worden door Rudi Banffer, Conculent sportstimulering gemeente Schiedam. De presentatie zal in handen zijn van initiatiefnemer Marvin Janssen.
waterwegsport.nl zal als mediapartner van het kampioenschap u als lezer van alles op de hoogte houden !

Eerder werd bekend dat burgemeester van Schiedam, dhr Lamers, de aftrap zal verrichten en dat wethouder van sport, Nathalie Gouweleeuw de prijsuitreiking aan het eind op zich zal nemen.

Voor meer informatie over het evenement kunt u de facebookpagina liken !

Advertentie