Benefiet Schiedam steunt Sint Maarten op vrijdag 22 september 2017

Schiedam - Onder het motto ´Schiedam steunt Sint-Maarten´ is de Schiedamse zangeres Kizzy een benefietactie gestart. Op vrijdag 22 september vanaf 16.00 uur is er een live-uitzending vanuit de studio van PopUpTv. Vanaf dat moment wordt muziek gemaakt, gedanst, interviews gegeven, cabaret gebracht. Iedereen doet belangeloos mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Rode Kruis-campagne met gironummer 5125.

Kizzy is, net als zoveel mensen, geschrokken door de beelden van een ontredderd Sint-Maarten. Het Caraïbische eiland, dat behoort tot Nederland, werd vorige week zwaar getroffen door de orkaan Irma. Met een verwijzing naar de getroffen eilanden Saba, Sint-Eustatius en Sint-Maarten (SSS-eilanden) heeft Kizzy de benefietactie ‘Schiedam steunt Sint-Maarten’ opgezet.

De komende week wordt het programma voor vrijdag a.s. in orde gemaakt. Vast staat dat er tal van muzikanten, zangers, zangeressen, maar ook cabaretiers en dansers meedoen aan deze live-uitzending. Verder wordt contact gezocht met allerlei organisaties in Schiedam, die worden uitgenodigd aan de benefietactie deel te nemen.

Kom vrijdag 22 september vanaf 16.00 uur naar de studio aan Broersveld 31 en doe ook een duit in het zakje. Of geef je (organisatie) op met een actie waarvan de opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Schiedam steunt Sint-Maarten! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie