Beweeg- en sportzomer officieel van start tijdens Koningsspelen

Schiedam - Vrijdag 22 april gaat de ‘Schiedam beweeg- en sportzomer 2016’ officieel van start. Onder de naam “Kom maar op...!” belooft het een sportieve zomer te worden. Vrijdag 22 april geeft wethouder Nathalie Gouweleeuw (Schiedam in Beweging en Sport) tijdens de opening van de Koningsspelen op basisschool ‘De Klinker’ op een ludieke manier het startsein voor deze beweeg- en sportzomer.

Over wat er precies gaat gebeuren, wordt nog een beetje geheimzinnig gedaan. Sinds vanmorgen lopen er in het Stadskantoor twee mannen helemaal gekleed in het zwart en mét zonnebril op. Zij bewaken een koffertje waarvan niemand precies weet wat erin zit. Belangrijk is het wel. Dit koffertje komt 22 april onder strenge beveiliging met wethouder Gouweleeuw mee naar ‘De Klinker’. Hier zal zij, tijdens de start van de Koningsspelen, de inhoud onthullen.

Bent u benieuwd wat er in het koffertje zit? Ik nodig u van harte uit aanwezig te zijn bij de start van de ‘Schiedam beweeg- en sportzomer’ en het nieuws uit eerste hand te horen:

Wanneer: vrijdag 22 april
Waar: basisschool ‘De Klinker’, Bernardus IJzerdraatsingel 1, 3123 CC
Hoe laat: 09.15 uur ludieke aftrap door Nathalie (aansluitend om 09.30 uur de gezamenlijke dans op het schoolplein en om 09.45 uur de start van de sportdag)

Beweeg- en sportzomer officieel van start tijdens Koningsspelen

Advertentie