Burgemeester Lamers over Schiedam steunt Sint Maarten

Burgemeester Lamers over de actie Schiedam steunt Sint Maarten

Onder het motto ´Schiedam steunt Sint-Maarten´ is de Schiedamse zangeres Kizzy een benefietactie gestart. Kizzy staat altijd klaar om anderen te helpen dus nu is de kans om iets terug te doen! PopUpTv werkt er graag aan mee!

Achter de schermen wordt er door een groepje vrijwilligers dag en nacht doorgewerkt. Het is ook niet niks om in een week tijd een live Tv-uitzending van maar liefst vier uur rond te krijgen! Kizzy zegt zelfs: 'slapen komt hierna wel weer', maar ook de andere redactieleden lopen, bellen en schrijven zich de tandjes. Het programma mag er dan ook zijn! De opening door wethouder Mario Stam, presentatie: Kizzy, Marco Spruit Bleeker en niemand minder dan Quintes Risti. De actie staat onder het toeziend oog van notaris Jeroen Krabbedam en de voorzitter van het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord Wim Goedendorp, die beiden in de studio aanwezig zijn.

Optredens zijn er van onder andere: Istvan Ouborg (Stain), Koninklijk mannenkoor Orpheus, Mijs Buitendijk, Dans en Balletstudio Schiedam en Vlaardingen, Isha, de Umbrella Brothers en vanuit Indonesië: Leonardo Deden. Voordrachten van Jolie Hakkert en Han van der Horst

Met sowieso bijdragen vanuit: het Franciscus Gasthuis en Vlietland, het Stedelijk Museum Schiedam, 't Huis te Poort, Theater aan de Schie, Abadil, de Klinker, Praktijk Aleida Verloskunde, Kookstudio van de Kook en van u natuurlijk.

De uitzending is live op de Stadsomroep Schiedam, Radio de Erker, Omroep Vlaardingen en uiteraard PopUpTv te volgen.

Kom ook!
Kom vrijdag 22 september vanaf 16.00 uur naar de studio aan Broersveld 31 en doe ook een duit in het zakje. Of geef je (organisatie) op met een actie waarvan de opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Schiedam steunt Sint-Maarten!

Reageren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://popuptv.nl/schiedam-steunt-sint-maarten

Advertentie