Buurtvrouw bouwt aan buurtwinkel

De Buurtvrouw is druk aan het verbouwen want binnenkort opent de sfeervolle buurtwinkel met horeca, werkplaats en atelier, een creatieve broedplaats voor ZZP-ers en kleine bedrijven, vlakbij de Erker.

De Buurtwinkel
Iets betekenen voor een ander draagt bij aan het geluksgevoel. Wie wil dat nou niet? Met De Buurtwinkel laten we de buurt zien dat hun buur meer is dan de handicap, ziekte of het zeurende oudje. Wij geloven dat iedereen talent heeft en daarop aangesproken en ingezet wil worden. Wij gaan duurzaam ondernemen in producten, activiteiten en samenwerking. Dit alles in een hippe en sfeervolle Winkel van Sinkel-stijl.

Aan de buitenkant ziet de buurtwinkel er zo gezellig en welkom uit, dat je niet anders kunt dan binnen een kijkje nemen. Aan de buitengevel hangen allerlei kruiden en planten en ervoor staat een gezellige bank en tafel. Daar kun je even uitrusten of kletsen, terwijl kinderen gezellig spelen op het pleintje. Binnen drink je een kop koffie, gezonde smoothie of muntthee, zojuist geplukt aan de gevel, of je eet lekker en gezond b.v. 'n broodje, soep of salade.

Stichting de Buurtvrouw
Bezoekadres: Van Beverenstraat 40, Schiedam
Postadres: Sint Liduinastraat 71a, 3117 CR Schiedam

Meer informatie: http://www.buurt-vrouw.nl/

Interviews: Rob van der Gaag
Camera: Giorgio Plet & Suzanne van Westen
Montage: Giorgio Plet

Advertentie