Commercial Wist-Je-Datjes Werkzaamheden en projecten in jouw wijk

Werkzaamheden en projecten in jouw wijk
Een stad is nooit klaar. Daarom wordt er altijd weer gewerkt aan straten, rotondes, bruggen, rioleringen, openbare verlichting, etc. Dat geeft soms overlast. Daarom is het handig als je weet waar er werkzaamheden plaatsvinden. Natuurlijk wil je over je eigen wijk ook meedenken of meepraten. En dat wordt op prijs gesteld!

Wat gebeurt er in jouw wijk?
Over geplande werkzaamheden en projecten in jouw wijk vind je alle informatie op de website www.schiedam.nl/projecten. Je kunt daar je eigen wijk aanklikken en zien wat er op stapel staat. De teams Projecten en Beheer leggen daar uit in welke stappen het wordt uitgevoerd en – aan de hand van mooie plaatjes – hoe het er uiteindelijk weer uit gaat zien. Als je daar vragen over hebt, kun je die stellen aan de wijkprocesmanager van jouw wijk, een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen op de website bij het betreffende project.

Meedenken en meepraten
De gemeente vindt het heel belangrijk dat wijkbewoners vanaf het begin van een project meedenken en meepraten. Het is immers jouw wijk!
Wil je echt samen met je buurtbewoners en de gemeente een project aanpakken? Maak dan gebruik van de leuke ‘Toolkit Co-Creatie’, gemaakt door de student Kevin Koenrades. Die kun je gratis afhalen bij de balie van het Stadskantoor aan het Stadserf. Met de kaarten in de ringband maak je samen spelenderwijs afspraken over de samenwerking.

Advertentie