Cross Media Award: de felicitaties

Het nieuws dat PopUpTv is genomineerd voor de Cross Media Award is goed ontvangen!

Will van Wijk, Janet van Huisstede, Pamela Aandeweg. Alexander van Steenderen, Ben van Vooren en Annemiek Loef gaven een statement.

Cross Media Awards 2016
De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de beste cross media cases van het jaar.
Crossmedia is een van de grootste en meest relevante thema’s in de media, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. Het is niet overdreven te stellen dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia.

De Cross Media Awards – voor het eerst uitgereikt in 2013 – is de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. Uniek aan de Cross Media Awards is dat alle ingezonden cases worden gepubliceerd in relevante vakmedia als Nederlands MediaNetwerk en MarketingTribune. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vakprijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.
Ingezonden cases worden voorgelegd aan de jury. Juryvoorzitter is Jan Müller, directeur van Beeld & Geluid.

Cross Media Awards 2016 worden uitgereikt op 20 april – save the date! – tijdens het Cross Media Diner in het Compagnietheater in Amsterdam.

 

Advertentie