Crowdfunding Zon op Wenneker Schiedam

Het Schiedams Energie Collectief nodigt alle Schiedammers uit om te investeren in Zon Op Wenneker! Het Wennekerpand is voor velden een vertrouwd adres, voor een film, om te genieten van kunst, om te werken en te netwerken of vergaderen. Ook worden er radioprogramma's gemaakt en zijn veel Schiedammertjes er kind aan huis, om te street- of breakdansen, of aan klassiek ballet te doen.

Dit unieke cultuurgebouw gaat met groene stroom in zijn energiebehoefte voldoen met zonnepanelen. Goed nieuws, niet alleen voor stichting Wennekerpand en haar bewoners, maar voor alle Schiedammers. Want iedereen kan in het zonnedak investeren tegen een aantrekkelijk rendement.

Cultuurimpuls

Realisatie van het zonnedak betekent een verduurzaming van het energiegebruik en lagere kosten, die ten gunste komen aan de gebruikers van het pand. Zodoende blijft er meer over voor deze 'cultuurmakers' en vertsterken wij het cultuuraanbod in Schiedam.

Het Schiedams Energie Collectief (SEC) verzorgt de aanleg van de panelen, in samenwerking met het Wennekerpand en de gemeente Schiedam. Door deelname in dit eerste project, Zon op Wennekerpand, wordt u (gratis) lid van de lokale duurzame energie coöperatie “Energiek Schiedam”.

Meer informatie over Zon op Wennekerpand kunt u vinden op www.energiekschiedam.nl .

Camera: Rob van der Gaag en Matthijs Rorije
Animatie en effecten: Natanja Rorije
Montage: Simone Breetveld en Matthijs Rorije

Advertentie