Desiree Curfs: 2 jaar directeur Stroomopwaarts MVS. Hoe gaat het nu met Stroomopwaarts?

Desiree Curfs werd ruim twee jaar geleden aangesteld als directeur van het regionaal participatiebedrijf Stroomopwaarts MVS.

'De directeur is verantwoordelijk voor de realisatie en transformatie van het nieuwe bedrijf' staat op de website van Stroomopwaarts te lezen. Onlangs kwam in het nieuws dat Stroomopwaarts extra geld nodig heeft.

Hoe gaat het nu met Stroomopwaarts en wat is er in twee jaar tijd veranderd? Deze en andere vragen zijn live in de studio door mevrouw Curfs beantwoord.

Wat is Stroomopwaarts?

"De sociale diensten van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en de sociale werkvoorzieningen Dukdalf, TBV en BGS vormen vanaf 1 juli 2015 Stroomopwaarts MVS. De 1400 medewerkers van dit bedrijf zetten zich gezamenlijk in voor de inwoners van de drie gemeenten en voor ondernemers.

Samenwerken met ondernemers

Met Stroomopwaarts MVS voeren de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam de nieuwe Participatiewet uit. Stroomopwaarts MVS ondersteunt inwoners die dat echt nodig hebben, helpt mensen hun weg te vinden naar werk en stimuleert ondernemers mensen aan te nemen die een arbeidsbeperking hebben of al wat langer niet hebben gewerkt. De dienstverlening aan en samenwerking met ondernemers is een belangrijk uitgangspunt van Stroomopwaarts MVS. Het regionaal participatiebedrijf ondersteunt en ontzorgt werkgevers."

Meer informatie over Stroomopwaarts MVS is te vinden op: https://www.stroomopwaarts.nl/

 

Advertentie