Haringproeven bij IKV Vlaardingen

'Oude' contacten werden hernieuwd en nieuwe contacten gelegd op de Haringparty van de IKV Ondernemend Vlaardingen. Het misschien wel grootste netwerkevenement van de regio kon weer rekenen op warme belangstelling van ondernemers, vertegenwoordigers uit de politiek en andere genodigden. Met de Hollandse Nieuwe zat het dit jaar ook wel weer snor: die was van Vishandel 't Hoogertje en Holger van der Heul van de Oesterparel had ook nog eens gezorgd voor overheerlijke oesters.
Onze collega┬┤s van Omroep Vlaardingen legden de party voor u vast.

Voorzitter Chris Oerlemans van IKV Ondernemend Vlaardingen hield een korte speech over de nieuwste ontwikkelingen bij de IKV, waaronder een nieuwe, frisse website en een eigen IKV-app, die vandaag officieel online gingen. Oerlemans stelde ook de nieuwste IKV-bestuursleden voor: Ilse Meerman van de Meerman Groep en Dave de Held van de Rabobank.

Een bijzonder dankwoord was er tenslotte voor Cor Huis in 't Veld, Sjaak van 't Wout en Ben Smit, die zich jarenlang met veel passie ingezet hadden met betrekking tot de communicatie van de ondernemersvereniging.

Kortom, de Haringparty 2015 was weer een geslaagd evenement waarbij het zakendoen even op de achtergrond stond en het ontspannen samenzijn het belangrijkste was.Interviews:

Productie: Omroep Vlaardingen

Advertentie