Help PopUpTV

Word vriend van PopUpTv!
Individuen, instellingen en bedrijven kunnen vriend worden van PopUpTv.
Doel: zowel de onderlinge band verstevigen als fundraising.

Waarom vriend worden?
PopUpTv is een stichting zonder winstoogmerk. PopUpTv verbindt en brengt vooral positief nieuws. We willen groeien: in bereik, in aantal producties en in kwaliteit. Door vriend te worden hoor je er bij. Je kunt meepraten, wordt op de hoogte gehouden en krijgt exclusieve voordelen. Bovendien steun je PopUpTv!

Individu
Door als persoon vriend te worden steun je PopUpTv op persoonlijke titel. Je krijgt uitnodigingen om bij live uitzendingen aanwezig te zijn, zowel in de studio als op locatie. Je wordt op de hoogte gehouden van het wel en wee van PopUpTv middels de PopUpTv Nieuwsbrief, die je minimaal een keer per kwartaal digitaal ontvangt. Hierin lees je alles over de mensen achter PopUpTv en krijg je als eerste onze nieuwe plannen te horen. Je mag meepraten over de koers van PopUpTv op speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden. Je krijgt korting bij partners van PopUpTv.
Kosten individueel vriendschap: € 10,- per jaar. (Meer mag uiteraard ook.)

Bedrijf of instelling
Ook bedrijven of instellingen kunnen vriend worden van PopUpTv. Je krijgt dan een eigen pagina op de website waar je informatie over je bedrijf/instelling kunt plaatsen. Ook ontvang je 20 % korting op de toch al lage advertentietarieven. (zie http://www.popuptv.nl/adverteren). Je mag iemand afvaardigen naar de speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden en daar meepraten over de koers van PopUpTv. Je krijgt de PopUpTv Nieuwsbrief.
Kosten vriendschap voor bedrijven en instellingen: minimaal € 150,- per jaar.

Zie http://www.popuptv.nl/vriend

Advertentie