Herhuisvesting GustoMSC open voor publiek tijdens Dag van de Bouw video

v.d. Tempel Bouw & Ontwikkeling stelt bouwplaats 'herhuisvesting GustoMSC open voor publiek tijdens Dag van de Bouw op Bedrijverterrein Vijfsluizen - Daniel Pichotstraat 15 Schiedam.

Hoe transformeer je een timmerfabriek uit 1948 tot eigentijdse kantoorruimte? Het antwoord op die vraag kunnen we natuurlijk proberen hier te verwoorden, maar het is vele malen interessanter om het in de praktijk te kunnen zien.

Die unieke mogelijkheid bieden wij u en het grote publiek op de Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni a.s. Normaliter is de toegang verboden, maar van 10.00 tot 16.00 uur is de bouwplaats van v.d. Tempel Bouw & Ontwikkeling open voor publiek tijdens de 10e editie van de landelijke Dag van de Bouw. De toegang is gratis en er valt een hoop te zien.

Dit project is een schoolvoorbeeld van het herbestemmen van een industrieel wederopbouw pand. Duurzaam herbestemmen en transformeren staan hier centraal en lopen als een rode draad door de fases van planvorming, ontwerp en uitvoering. In 1948 gebouwd als robuuste timmerfabriek van Wilton Fijenoord en per september 2015 de nieuwe werkplek van 250 tot 300 medewerkers van het Schiedamse offshore ontwerp-en ingenieursbureau GustoMSC.
Als hoofdaannemer van dit unieke project willen wij u graag deelgenoot maken. Hoe pak je zoiets aan, wat komt er allemaal bij kijken, hoe verloopt de samenwerking tussen de diverse ketenpartijen, hoe hou je het overzicht en wie zijn daarvoor verantwoordelijk? Kortom, een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Voor de meest actuele informatie: http://dagvandebouw.nl/waar/zuid-holl...

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z'n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan vernieuwende producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.

Samen met hun ouders of begeleiders zijn ook kinderen vanaf 8 jaar welkom op dit project. Wij bieden kindvriendelijk vertier aan.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. In 2014 trok de Dag van de Bouw met zo'n 175 opengestelde bouwlocaties meer dan 125.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.

film: www.broodkast.nl

Advertentie