Journaal Studio Kom Maar Op: Bianca Weber over de Sportzomer

Bianca Weber van de gemeente Schiedam vertelt over de Sportzomer van Schiedam.

Op vrijdag 22 april was de start van de ‘Schiedam beweeg- en sportzomer 2016': met de lancering van ‘Kom maar op! met die naam’ was meteen de aftrap voor de Schiedam beweeg- en sportzomer 2016.
Met dit evenement maakte de gemeente zichtbaar wat vele Schiedammers en Schiedamse organisaties deze zomer organiseren op het gebied van bewegen en sporten. Van activiteiten in de buurt of wijk tot sporttoernooien zoals het Schiedams voetbalkampioenschap en het NK veldhandbal.
“Met het evenement ‘Kom maar op! Schiedam beweeg- en sportzomer’ laten we Schiedammers zien wat er op sportief gebied allemaal te doen is in Schiedam deze zomer”, aldus Nathalie Gouweleeuw. “Ik daag iedereen uit om deze zomer in beweging te komen. Buitenspelen, tuinieren, fietsen, wandelen of sporten.”

Op 8 oktober wordt de sportzomer afgesloten met de opening van het Sportpark Willem Alexander.

Voetbalvereniging Kethel Spaland, Handbalvereniging Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam Vlaardingen grijpen de opening van Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober 2016 samen met de gemeente Schiedam aan om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle donaties zijn welkom in de mobiele Studio ‘Kom Maar op!’ van PopUpTv in het nieuwe sportcomplex aan de Zoomweg 2.

Iedereen is welkom in Studio ‘Kom Maar op!’ op de woensdagmiddagen 28 september en 5 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. En natuurlijk op de openingsdag zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Zie voor alle informatie: https://popuptv.nl/studiokommaarop

Advertentie