Kerst Wandel Theater zoekt hulp!

Ook dit jaar, op 17 december 2014,  organiseert Stichting Meredia, samen met de T.T.M. Julianaband, Komkids en vele vrijwilligers, weer het Kerst Wandel Theater. Vorig jaar waren er maar liefst 1350 deelnemers! Rita van der Eijk-Lamein, directeur van de Stichting Meredia, vertelt in de PopUpTv studio over het Kerst Wandel Theater.

Op 30 oktober 2014 wordt een informatie avond gehouden, bedoeld voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan het Kerst Wandel Theater. Dat kan zijn door een scène uit het kerstverhaal mee uit te beelden of op een andere manier te helpen bij de ontvangst of andere hand- en spandiensten te verrichten. Als u geïnteresseerd bent in het meespelen in een kerstscène, dan wordt u een toneelworkshop aangeboden.

De informatieavond wordt gehouden op 30 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in het gebouw van de T.T.M. Julianaband aan het Bachplein 591 in Schiedam.

Ook dit jaar, op 17 december 2014, organiseert Stichting Meredia, samen met de T.T.M. Julianaband, Komkids en vele vrijwilligers, weer het Kerst Wandel Theater. Vorig jaar waren er maar liefst 1350 deelnemers! Rita van der Eijk-Lamein, directeur van de Stichting Meredia, vertelt in de PopUpTv studio over het Kerst Wandel Theater.

Op 30 oktober 2014 wordt een informatie avond gehouden, bedoeld voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan het Kerst Wandel Theater. Dat kan zijn door een scène uit het kerstverhaal mee uit te beelden of op een andere manier te helpen bij de ontvangst of andere hand- en spandiensten te verrichten. Als u geïnteresseerd bent in het meespelen in een kerstscène, dan wordt u een toneelworkshop aangeboden.

De informatieavond wordt gehouden op 30 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in het gebouw van de T.T.M. Julianaband aan het Bachplein 591 in Schiedam.

Interviews, camera en montage: Milo van der Wielen en Dirk Klop

 

 

Advertentie