Kim gaat onvermoeibaar door met Stichting Passie

Kim Antonissen zet zich met haar Stichting Passie in voor autistische kinderen.

Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Kinderen met autisme worden dermate belemmerd door hun stoornis waardoor zij zich vaak niet tot hun volle potentie kunnen ontwikkelen. Terwijl zij met de juiste hulp ontzettend ver kunnen komen. Het is aan ons om alles eruit te halen wat erin zit!

Wij geloven dat de vroegtijdige gedragstherapie Applied Behavior Analysis (ABA) de meest effectieve manier is om het kind optimaal te stimuleren in zijn/ haar ontwikkeling. Uit onderzoek is gebleken dat indien ABA vanaf jonge leeftijd wordt ingezet maar liefst 47% doorstroomt naar regulier onderwijs! Dat is nog eens ontwikkelen tot je volle potentie.

http://stichting-passie.nl

Fragment uit het programma ZOS op zaterdag van 9 september 2017.

ZOS op zaterdag is het nieuws- en actualiteitenprogramma van ZOS Radio uit Schiedam. Eén maal per maand komt de uitzending op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld en is dan dus live op PopUpTv te zien en op ZOS Radio te horen: interviews afgewisseld met lekkere muziek.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

https://popuptv.nl/zos-op-zaterdag

Advertentie