Koan Lauw en Hans de jong over Vechtershart voor je baan

Koan Lauw en Hans de Jong zijn te gast in het programma Onder Ogen om te praten over het project Vechtershart voor je baan.

Op woensdag 16 mei van 9:30 tot 12:30 uur organiseren platform voor werkzoekenden DeBroekriem, in samenwerking met Schiedamse Boks- en Ontspanningsvereniging De Haan en De Boksende Coach gratis een bijzondere training, genaamd ‘Een vechtershart voor je baan!’, bij boksschool de Haan te Schiedam.

Koan Lauw is sinds maart 2018 Eventmanager van DeBroekriem. Zij kwam in contact met Cor van Drieberge, bekend als De Boksende Coach. Samen gingen zij aan de slag met het concept om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen via fysieke boks- oefeningen. Op datzelfde moment vecht Hans de Jong voor het voortbestaan van de boks- vereniging; een ode aan Schiedamse bokslegende Wim de Haan. Na contact tussen de partijen was de samenwerking beklonken. Dit is een mooie gelegenheid voor gemotiveerde werkzoekenden om mentaal in beweging te blijven en een actieve dag bij boksschool de Haan mee te maken.

Zie ook:popuptv.nl/nieuws/met-bokstraining-een-vechtershart-voor-je-nieuwe-baan-creeren

Onder Ogen wordt elke week op woensdag 11:00 uur live uitgezonden vanuit de PopUpTv Studio aan het Broersveld 31 in Schiedam centrum, bij de ingang van winkelcentrum de Nieuwe Passage.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
Kijk mee of kom langs! Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Meer informatie over het programma en alle onderwerpen uit eerdere afleveringen van Onder Ogen vind je op:
popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie