Kom maar op!

De gemeente Schiedam organiseert deze zomer de Schiedam beweeg- en sportzomer 2016. Met dit evenement maakt de gemeente Schiedam zichtbaar wat vele Schiedammers en Schiedamse organisaties deze zomerperiode organiseren op het gebied van bewegen en sporten. Van activiteiten in de buurt of wijk tot sporttoernooien zoals het Schiedams voetbalkampioenschap en het NK veldhandbal.

Onder de naam ‘Kom maar op!’ dagen we iedereen uit om deze zomer in beweging te komen. Buitenspelen, tuinieren, fietsen, wandelen of sporten. Want wat is er lekkerder dan bewegen?

Kom maar op met die naam!

Komend sportseizoen is het sportpark op het tunneldak van de A4 af. Dan kan iedereen hier volop bewegen en sporten. Maar er is nog geen naam voor dit park. Daar hebben wij jouw hulp voor nodig. Hoe gaan we dit unieke park noemen? Dus: ‘Kom maar op! met die naam’.

De gemeente Schiedam is voor het nieuwe sportpark op zoek naar een naam die eruit springt. De naam moet anders zijn dan de namen van de andere Schiedamse sportparken. Én de naam moet gericht zijn op alle gebruikers van het park. We roepen dan ook alle Schiedammers op hun ideeën voor de naam van het nieuwe park vóór 13 mei a.s. te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ´naam sportpark´.

En wie weet: misschien wordt jouw naam wel gekozen en hebben we een leuke verrassing voor je! Dus: ‘Kom maar op! met die naam’

Kom maar op!

Advertentie