Kom naar onze open dag op zaterdag 30 mei 2015

Zaterdag 30 mei houdt PopUpTv open dag op de Hoogstraat 85 in Schiedam. Kom kijken hoe onze tv-programma's gemaakt worden. Je kan zelf vóór of áchter de camera plaats nemen. Er zijn kinderactiviteiten door Komkids, talkshows over media, optredens door diverse artiesten en de PopUpTv partners presenteren zich.
PopUpTv zendt de hele dag live uit. Kom langs tussen 11:00 uur en 16:00 uur op zaterdag 30 mei.

We starten al om 10:00 uur met een live uitzending van ZOS Radio die uiteraard ook op PopUpTv te zien zal zijn: ZOS op zaterdag met gasten en live optredens.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Over PopUpTv
PopUpTv is het snelst groeiende medium van de regio Waterweg Noord! We houden onze volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Dat doen met nieuwsberichten, video's en live uitzendingen via onze livestream op Internet.

De vrijwilligers van PopUpTv zijn elke dag op pad. Met de ruime aandacht die we geven aan initiatieven van bewoners, ondernemers en organisaties laten we zien hoe leuk onze regio is. Bekijk de reportages op een tijdstip dat het u uitkomt op PopUpTv.nl Organiseert u iets? Breng ons op de hoogte via Facebook, Twitter, Whats-app, email, Sms, telefoon of kom langs

Zie ook: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/popuptv-in-de-regio

We hebben vernieuwende formules bedacht zoals de videopitch waarin mensen zelf vertellen wat ze gaan organiseren. de PopUptv Nieuwsweek, verfrissende reportages, live uitzendingen vanaf verschillende locaties, straatinterviews met actuele thema's, promo video's voor evenementen, series over allerlei onderwerpen en bijzondere en spontane uitzendingen.

Het gaat bij PopUpTv om de verhalen van gewone mensen en die delen onze video's dan weer zelf via Facebook en Twitter.
PopUpTv gaat geen uitdaging uit de weg!

Onze missie
PopUpTv vertelt op een positieve manier over (de actualiteit in) Schiedam, Vlaardingen en Maassluis, is laagdrempelig en ondersteunt en verbindt. PopUpTv helpt mee om de inwoners bewust van en trots op hun eigen stad en regio te maken.
Laagdrempelig: Iedereen kan PopUpTv bekijken via Internet op een moment dat het goed uitkomt. PopUpTv is zichtbaar en gevestigd in een pand aan de Hoogstraat in Schiedam, waar iedereen vrij naar binnen kan lopen om te kijken of om zijn verhaal te komen vertellen.
Ondersteuning: PopUpTv vertelt op een sprankelende en positieve manier over de regio Waterweg Noord, haar inwoners, bedrijven, instellingen en initiatieven. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de actualiteit. De locatie waar PopUpTv gevestigd is aan de Hoogstraat ondersteunt en geeft extra impulsen aan de directe omgeving (en aan de binnenstad).
Verbinding: Op een vanzelfsprekende manier wordt het contact met en tussen de inwoners onderhouden, worden er verbindingen gelegd en ontstaan er vanzelf nieuwe ideeën die waardevol kunnen zijn voor de stad. PopUpTv is door de gekozen opzet de kern van een groot en breed netwerk in de stad. PopUpTv werkt graag samen met andere mediapartners. Verbindingen met de regio zijn vanzelfsprekend.

Onze visie
PopUpTv gaat uitgroeien tot een volwaardige professionele mediapartner voor Schiedam, Vlaardingen en Maassluis (beeld en geluid) die telkens inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen in de techniek. De volgende steekwoorden zijn daarbij van toepassing:
Professioneel, laagdrempelig, gastvrij, flexibel, verbindend, ondersteunend, creatief, verrassend, positief, informatief, innovatief, live.

Advertentie