KomKids TV Live op Winterland afl.1

Vandaag de eerste aflevering van KomKids TV gepresenteerd door Melissa Holleman.
Rode draad in deze eerste live uitzending is het stage beleid binnen KomKids.
Daarom aanwezig als gasten 2 meiden die momenteel stage lopen bij KomKids en naast Melissa nog 2 vaste medewerkers die aanvullende informatie geven over het stagebeleid binnen KomKids.

Ook vertellen Dunya en Lina, 2 kinderen die op meerdere locaties van KomKids activiteiten aangeboden krijgen wat ze er van vinden.

KomKids biedt buitenschoolse opvang en omschrijft de geboden activiteiten als volgt op de website www.komkids.nl:
“De wereld ontdekken begint bij KomKids. Met onze opvang en activiteiten ontdekt uw kind van 0 tot 13 jaar met veel plezier wat het kan, waar het goed in is, en wat de omgeving hem of haar te bieden heeft.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de deskundige en enthousiaste begeleiding. Vertrouwde gezichten die altijd klaarstaan voor uw kind met goede zorg, warmte en aandacht. Maar ook voor u als ouder, met een aanbod van kwalitatieve, uitgebreide en flexibele opvang en, indien gewenst, deskundige tips.

KomKids biedt kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse,- naschoolse,- ADV-, vakantieopvang en zomervakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 30 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam.”

Presentatie: Melissa Holleman
Camera: John Weimar, Wiebe Hoogeveen en Bart Dane
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van de Gaag
Montage: Eewout Rorije

Advertentie