Kroepoekfabriek Live aflevering 3

Rechtstreeks vanuit Studio Hoogstraat in Schiedam is dit Kroepoekfabriek Live! Deze week: een interviews met en optredens van: Joris Lutz (van de band BakkerLutz) en Atlas and the Fox.

KF Live is een wekelijkse programma op PopUpTv wat we maken in samenwerking met de Kroepoekfabriek
De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld.

BakkerLutzBand
Vrijdag 22 mei staat de BakkerLutzBand in De Kroepoekfabriek. Zet deze mannen met een gitaar of drumstel op een verhoging en het gaat gegarandeerd los.

Deze vier vrienden hadden zichzelf ook wel het verrassingspakket kunnen noemen. Je kunt je verwachtingen die avond wel thuis laten, want deze heren spelen naast hun eigen popnummers gewoon waar ze zelf zin in hebben. Speûluh!!!

De enige zekerheid die je hebt is dat het een goede en leuke avond wordt. Snel schakelen daar houden ze van, van lekker groevend tot bijna uit de bocht vliegend. Van Pharrel tot Led Zeppelin en van Prince tot Nirvana. Na een Take it easy van de Eagles kun je zomaar een oude Hank Williams verwachten. De heren hebben al de nodige ervaring op gedaan, bij onder andere Alain Clark, Sven Hammond, Jurgen Raymann Band, Nits, Groot Niet Te Vermijden en Gruppo Sportivo. Een avond waarop alles kan, alles moet, alles rolt als een dolle!

Atlas and the Fox
AF header wordpress23Het singer-songwriter duo Tato Wesselo en Felix Bruyn ontmoeten elkaar op de middelbare school, het duurde niet lang voor ze ontdekte dat ze samen een succesformule vormen. Niet alleen het stemgeluid van deze jonge heren verrast je, ook de combinatie ervan. Geïnspireerd door Jimi Hendrix, John Mayer, classis blues a la Muddy Waters, Elvis en Fink zijn de gitaren uit de kast gehaald en hebben zij zichzelf leren spelen. Een uniek duo, met een uniek geluid en een unieke uitstraling. Wij hebben hun filmpjes ondertussen al tientallen keren bekeken.

Presentatie: Kelvin van den Berg
Camera: Wiebe Hoogeveen, Suzanne van Westen en Stijn van der Pluijm
Regie: Matthijs Rorije
Geluid± Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie