Kroepoekfabriek Live aflevering 6

Vanavond neemt muzikant Martijn van Horsten op de bank plaats in Studio Hoogstraat in Schiedam voor weer een nieuwe (de zesde) aflevering van Kroepoekfabriek Live. Hij praat over de Villasessies en het Muziekfabriek Festival en over een heel bijzonder instrument: de Weissenborn.
Ook te gast is; Jesse de Vries, KF stagiair/geluidsengineer. Hij vertelt over de Muziekstudio en de mogelijkheden qua opnemen (als band) in De KF. Dit kan zowel live als in de studio.. De presentatie wordt net als vorige week gedaan door Marie-Claire van Zoest.

Kroepoekfabriek Live
Kroepoekfabriek Live komt elke donderdag vanaf 19:30 uur rechtstreeks vanuit Studio Hoogstraat in Schiedam. Publiek is welkom! Het is een wekelijkse programma op PopUpTv wat we maken in samenwerking met het Vlaardingse poppodium de Kroepoekfabriek. De productie wordt gedaan door Dubbelklik en Duidelijk in Beeld.

Villasessies
Op donderdag 11 juni organiseert de Kroepoekfabriek vanaf 20.30 uur weer Villasessies: een goede, fijne avond met muzikanten onderling. Wil je gear verkopen? Zoek je bandleden voor een nieuw project? Of misschien wil je een vet nieuw idee pitchen bij de andere muzikanten? Ook als je alleen maar zin hebt om relaxt te praten, lachen, biertjes te drinken en/of te jammen ben je welkom!

JAMMEN onder bezielende leiding van De Villa Band
Even de wereld op zijn kop: de muzikanten in de zaal, jij ertussen of op het podium. Sessies onder leiding van The Villa Band bestaande uit Martijn Horsten (bas), Jan van Nieuwenhuize (drums) en Istvan Ouborg (gitaar en zang). Meespelen en weet je al wat? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin wie je bent, je instrument en het liedje met akkoordenschema en toonsoort. We nemen dan contact met je op. Geen idee wat je wilt spelen? Kom en neem je instrument mee. Alle soorten muziek, alle instrumenten, you name it, we play it, samen met jou.

Presentatie: Marie-Claire van Zoest
Camera: Wiebe Hoogeveen, Suzanne van Westen en Giorgio Plet
Regie: Kelvin van den Berg
Geluid: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie