Kroepoekfabriek Live aflevering 7

Al weer de laatste aflevering van dit seizoen!

Vandaag, donderdag 18 juni 2015 nam de band Old Man´s Riot plaats op de bank in Studio Hoogstraat in Schiedam voor weer een nieuwe (de zevende) aflevering van Kroepoekfabriek Live. Old Man´s Riot is dit keer één van de optredende bands van het maandelijks programma Tokoloko in de Kroepoekfabriek. Ook te gast is; Abby Lies en zij praten niet alleen maar ze treden ook live op!
De presentatie is deze keer weer in de vertrouwde handen van onze eigen Kelvin van den Berg.

Kroepoekfabriek Live
Kroepoekfabriek Live komt elke donderdag vanaf 19:30 uur rechtstreeks vanuit Studio Hoogstraat in Schiedam. Publiek is welkom! Het is een wekelijkse programma op PopUpTv wat we maken in samenwerking met het Vlaardingse poppodium de Kroepoekfabriek. De productie wordt gedaan door Dubbelklik en Duidelijk in Beeld.

Totoloko
Eén van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken. Donderdag 25 juni staan Rumours, Old Man's Riot en Mozz op het podium.

Old Man's Riot
Non-nonsense rock uit Schiedam/Den Haag,
Heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Old Man's Riot is een gloednieuwe formatie die ontstaan is als bijproject. Na het vormen van een vaste bezetting is de band snel een geoliede machine geworden. 'Stoere-mannen-rock' met hier en daar een knipoog. In elk geval weten ze een spetterende liveshow neer te zetten.

Abby Lies
Abby Lies is een pop-band die zich van menig andere band onderscheid. De muziek kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend.
De nummers van Abby Lies hebben een sterke boodschap waarin iedereen zich kan herkennen.
De aanwezige rockinvloeden, voortkomend uit de gitaar van Krien de Jong, bas van Peter Olthof en de strakke drums van Sander Opschoor, zijn duidelijk hoorbaar en maken een grootse indruk. De zusjes Jule en Marlijn Cats leiden de nummers met hun originele samenzang. De electrische klanken van de toetsen maken de muziek tot een kloppend geheel.
Inspiratie wordt gehaald uit de muziek van The Editors, The Naked and Famous, The Black Keys en Florence and the Machine.

Abby Lies is sinds 2014 actief. De band is onder andere te zien geweest op het Jazz Festival Rotterdam, Pleinbioscoop, Band Boost 2015 en in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Maart 2015 werden er twee singles uitgebracht.

Presentatie: Kelvin van den Berg
Camera: Dirk Klop, Suzanne van Westen en Stijn van der Pluijm
Geluid: Rob van der Gaag
Instarts: Giorgio Plet
Regie: Matthijs Rorije

Advertentie