Lange Haven Plus Tv aflevering 3

Derde aflevering van een maandelijks programma waarin we u op de hoogte brengen en houden van de ontwikkelingen rond het project Lange Haven plus. We geven u een kijkje achter de schermen bij de werkzaamheden op één van de mooiste plekken van Schiedam.

Met in deze aflevering:
De werkzaamheden zijn nu echt van start gegaan! Loopt alles naar wens? Irene van Oudenniel van Boskalis Nederland vertelt!
We spraken ook met Pim van Veenendaal, de projectmanager van Boskalis Nederland

Er is wat verwarring over de paaltjes die geplaatst zijn. Deze zijn bedoeld om vrachtverkeer op de Lange Haven te weren.
Aan de buitenbocht wordt gewerkt en is daarom nu alleen voor hulpdiensten toegankelijk. Voor al het andere verkeer is deze kant afgesloten. De binnenbocht is op dit moment wel gewoon toegankelijk voor auto’s , fietsers, voetgangers. Beide kanten van de Lange Haven zijn, door het plaatsen van de paaltjes, niet toegankelijk voor vrachtverkeer. En hoe zit het met parkeren?

Woensdag 17 februari om 17:00 uur wordt het Informatiecentrum Lange Haven plus op Lange Haven70 officieel geopend! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. PopUpTv zendt de opening live uit en u op de livestream tussen de programma’s door de werkzaamheden aan de Lange Haven ook live volgen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lange Haven Plus vind u ook op Twitter (https://twitter.com/KadesLangeHaven)
en Facebook (https://www.facebook.com/LangeHavenPlus)

Geproduceerd door Dubbelklik en Duidelijk in Beeld in opdracht van gemeente Schiedam
Voice-over: Ed Koorengevel

Advertentie